Servicii

Servicii Generale

MY TROY SRL ofera o paleta vasta de servicii in domeniul constructiilor inca din anul 2005, atat ca Antreprenor General in proiecte de utilitate publica sau privata, cat si ca prestator de servicii in constructii.

Antrepriza Generala

My Troy SRL presteaza gama completa de servicii in domeniul constructiilor in general, reconstructiilor, amenajari si reamenajari interioare sau exterioare.  Proiectarea, avizarea, autorizarea constructiilor si a bransamentelor (Apa/Canal, Energie electrica, Gaz etc) fac parte din paleta de servicii a societatii My Troy SRL pentru a facilita parcurgerea specializata a tuturor etapelor legale de la idee la punerea sa in opera. 

Detalii

Reparatii Drumuri, Poduri - alte lucrari de Geniu

My Troy SRL este certificata ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 pentru lucrari de asfaltare, pavare si lucrari hidrotehnice avand un portofoliu bogat de lucrari executate.

Detalii

Servicii in Constructii

In cadrul proiectelor de constructii sunt capitole care pot fi executate doar de firme cu anumite specializari.  My Troy SRL detine expertiza necesara unor astfel de lucrari in domenii destul de variate: pardoseli, izolari, pavaje etc.

Detalii