Servicii

Antrepriza Generala

Antrepriza Generala

My Troy SRL presteaza gama completa de servicii in domeniul constructiilor in general, reconstructiilor, amenajari si reamenajari interioare sau exterioare.  Proiectarea, avizarea, autorizarea constructiilor si a bransamentelor (Apa/Canal, Energie electrica, Gaz etc) fac parte din paleta de servicii a societatii My Troy SRL pentru a facilita parcurgerea specializata a tuturor etapelor legale de la idee la punerea sa in opera. 

  • Constructii Civile/industriale de utilitate publica sau privata;
  • Amnejari utilitare: parcari, trotuare, cai de acces, imprejmuiri si instalatii de colectari pluviale;
  • Interventii in Carosbil sau Zone pietonale;
  • Lucrari hidrotehnice si de imbunatatiri funciare

 

Antrepriza Generala Lucrari Private

My Troy SRL  executa lucrari in regim de antrepriza generala atat pentru beneficiari privati, cat si pentru autoritati publice.  Experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor garanteaza  un inalt nivel de calitate al  proiectelor realizate.

Detalii

Antrepriza Generala in Lucrari de Utilitate Publica

Compania My Troy SRL detine un compartiment  specializat de ofertare/decontare in sistemul de achizitii publice.  Pozitia de Antreprenor General in astfel de proiecte publice reprezinta o provocare continua in atingerea standardelor de calitate si a termenelor din ce in ce mai stricte. 

Detalii

Antrepriza Generala Lucrari Civile si Industriale

My Troy SRL  acorda o atentie deosebita mediului privat din Romania in lucrari de complexitate diversa, cu experiente notabile in relatiile de partenierat guvernamentale si cu diverse organisme de finantare europene sau non-europene.

Detalii